Oprichter Pro Hengelo richt nieuwe partij op

Hengelose Burgers is een grote kanshebber deze verkiezingen, met in korte tijd verrassend veel volgers. Het is een nieuwe lokale partij opgericht door afgesplitste leden en bestuurders van ProHengelo die trouw willen blijven aan hun principes over democratie en dualisme (de raad controleert namens de inwoners).  “Door de slechte prestatie van Pro Hengelo in de coalitiedeelname en een inhoudsloze en ruziënde fractie was deze stap onvermijdelijk,” aldus de oprichters. Zij rekenen erop dat de kiezers deze stap gaan volgen. Veel ex-PoHengelo leden, vrijwilligers en volgers doen dat al.

Hengelose Burgers staat voor democratie, dualisme (de raad controleert) en het belang van inwoners. Lees meer op de website Hengelose Burgers

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *