Verwarring over ProHengelo

Beste burgers van Hengelo. U bent uitgekomen op de website van het bestuur van ProHengelo. Deze website is niet gehackt.

ProHengelo is een vereniging die als lokale politieke partij opgericht is om de democratie te dienen en op te komen voor de belangen van de burgers van Hengelo. Dit is een letterlijk citaat uit de statuten: “[het] op een sociale, rechtmatige, op een eerlijke en dualistische manier vertegenwoordigen van de inwoners van Hengelo.”

Het recente conflict wat breed in de pers staat is in feite een richtingenstrijd. De huidige fractie die aan het college van Hengelo deelneemt doet dit op een wijze die niet in overeenstemming is met waar de partij voor opgericht is.

Meer weten? Stuur een bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *